Belépés a csakfulbevalok.hu webáruházba

Füllyukasztó pontok

Országszerte, egyre több településen, városban van lehetőség a fülbelövést, orr és köldök piercing lyukasztást igénybe venni, szakmailag magas színvonalon működő szalonokban. Udvarias kiszolgálással, a Studex és a Medisept minőségi termékeivel várjuk kedves vendégeinket. Keressék kollégáimat bizalommal!

Korrekció


Elrontott fülbelövés utáni korrekció gyermekekél, felnőtteknél

Vendégeim gyakori kérése a fülbelövés mellett, hogy a korábban rossz helyre történt füllyukasztást korrigáljam. A korrekciós probléma előfordulhat csecsemőknél, kislányoknál és felnőtteknél is. Fontos tudni, hogy a korrekció hatékonyan elvégezhető ha a rontott füllyukból mielőbb kivesszük a fülbevalót majd a hegmentes gyógyulás érdekében a sebet hámosító készítménnyel (Bepanthen Sudocrem, Neogranormon) kenegetjük. Miután a seb meggyógyult azonnal elvégezhető az újabb fülbelövés. Az átszakadt, megnyúlt vagy a régi, rossz helyre lyukasztott füllyukak helyett új füllyukat készítek. Ezek a típusú füllyukak maguktól nem szoktam összenőni, plasztikai beavatkozással azonban szépen regenerálhatók. A rossz helyre lyukasztott fülbevaló a gyakorlatlanságból, a szakértelem hiányából, a fülcimpa jelöletlenségéből, vagy a korszerűtlen technikából adódhat.

Kitágult, átszakadt füllyukak, éjszaka szúró fülbevalók, kifelé álló karikák

Gyakran találkozom felnőtteknél kitágult vagy átszakadt füllyukakkal, ezeket kétféle módon lehet korrigálni. Az első lehetőség ha a kitágult vagy átszakadt füllyuk mellé vagy elé egy másik füllyukat tervezünk ami lehet, hogy nem túl esztétikus mégis végleges megoldást biztosít. A másik lehetőség ha egy plasztikai sebész segítségét kérjük, aki a fülcimpán a keletkezett sérülést sebészeti úton plasztikázza, majd a gyógyulás után újra lyukasztható a fülcimpa. További gyakori problémák a kifelé álló karikák vagy az éjszaka szúró fülbevalók. Ezeket a problémák, a helytelen fülbelövés technika következményei, ugyanis ha a fülbelövő szakember szakszerűen és pontosan végzi a fülbelövést, akkor a keletkezett lyuk iránya a fülcimpán az arccal párhuzamosan fut és nem rá merőlegesen, ezért a helyes technikával lőtt fülcimpákban a beszúrós fülbevaló szárvége biztosan nem szúr és a karika fülbevalók sem állnak kifelé. Természetesen ezek a problémák is korrigálhatók.

A korrekció nem jelent plusz költséget, ugyanannyiba kerül mint egy normál fülbelövés. A korrekciót steril, az eszközömmel kompatibilis fülbevalókkal végzem, a korábban belőtt fülbevalókat sajnos nem tudom újra felhasználni! 

Poórné Tünde - 06 30 478 0095 Nem ért el telefonon? Hamarosan visszahívom! 
fullyukasztas@gmail.com - munkanapokon a küldök e-mailekre 24 órán belül válaszolok.Vendégeim leveléből idézek néhány sort:

"Honlapján láttam vállal fülbevaló korrekciót. A kislányom egyik fülbevalója a fülcimpa szélére került és az is ferdén lett belőve. Nagyon szembetűnő és bántó, a szemnek"
"Kislányomnak 3 hónapos korában kilövettük a fülét. Kb. 3 hónapig hordtuk a próba fülbevalót, aztán bele tettük az arany fülbevalóját. Már itt szembe tűnt, hogy talán nem a legjobb helyre lett lőve a fülbevaló. Ráadásul mind a kettő rossz. Ez nagyon zavar engem"
"Az Ön honlapján olvastam, hogy végzett már füllyukasztás utáni korrekciót. Az 5 hónapos kislányunknak július 1-én lyukasztották ki a fülét, házhoz jött egy hölgy. A hölgy távozása után tudtuk csak jobban megnézni az eredményt és már egyből feltűnt, hogy egyáltalán nem lett szimmetrikus a kettő és nagyon úgy tűnik, hogy az egyik biztosan, de a másik sem az ideális helyre került. Nagyon örülnénk, ha látná egy hozzáértő szakember!"
" A kozmetikus nem jelölte be, csak úgy röptében belőtte az első fülbevalót, nem is szólt a gyereknek sem, hogy mi és mikor fog történni, amitől a kislányom annyira megrémült, hogy sokkot kapva percekig zokogott, szorította mindkét fület, azt is, amelyikben még nem volt fülbevaló. Majd miután nem engedte el a fülét percekig, közölte velünk a kozmetikus hölgy, hogy mostmár fogjuk le, mert őt várja másik ügyfél! Ezek után sikerült az a csodálatos jobb lyukasztás! Hozzáteszem, itthon eljátszottuk többször is, felkészítettük, hogy mi fog történni, de ilyen barbárságra nem számítottunk!"

És végül, ne féljünk a korrekciótól...

"Kedves Tünde! Örülök, hogy az első kalandunk után végül a megfelelő helyen kötöttünk ki, és így a kisasszonynak nem kell felemás fülekkel járnia...Az eredmény nagyon szép, a keresztszülők már látták - nagy kritikusok, és ők is meg vannak elégedve! Köszönjük a segítségedet, további munkádhoz minden jót kívánunk!"

"Szia Tünde! Küldünk pár képet, a tökéletes munkádról. :):) A képen látszik, hogy Lia is mennyire örül új, gyönyörű fülbevalójának. Nagyon szépen köszönjük profi munkádat. Nagyon örülünk, hogy másodszor már téged választottunk!"

"Kedves Tünde! Mivel már több mint egy hét eltelt, jelentkezem, hogy örömmel elmeséljem: Lucának eddig semmi problémája nincs, nem pirosodott be a füle, simán tudja forgatni, mozgatni a fülbevalót, szóval boldogok vagyunk, hogy ez ilyen simán is mehet, és köszönjük!:)"

"Tünde, személyes találkozónkkor profin, kedvesen és nem utolsó sorban nyugodt körülmények között mondta el a teendőket és sikeresen, pontosan elvégezte a füllyukasztás-korrekciót."
A probléma megoldása

Először is vegyük ki a fülbevalókat a fülcimpából és kezdjük meg a seb kezelését hámosító készítmények használatával, amik hegmentesen gyógyítják a fülcimpát.
Amennyiben a korábbi füllyuk elhelyezkedése a fülcimpán jó, de ferdén lett belőve a fülbevaló meg kell várni a teljes sebgyógyulást (10-12 nap) a korrekcióig.
Abban az esetben, ha a javítást a rontott füllyukhoz képest teljesen máshová szeretnénk kérni nem kell a végleges gyógyulásig várni, azonnal elvégezhető a fülbelövés. 

A rossz helyre lőtt füllyukak nem lesznek szebbek és jobb helyre se kerülnek, ezért ne bízzunk abban, hogy a fülcimpa növekedésével az esztétikai élmény javul. 
Egy személyes konzultáció után megtervezem, bejelölöm az új füllyuk helyét a fülcimpán, majd a szokásos módon megtörténik a fülbelövés. 

Kedves Tünde!

Mégegyszer szeretnénk megköszönni a gyors és szakszerű segítségét a füllyukasztás-korrekcióban és pár sort írni azoknak is, akik még hezitálnak, hogy kislányuk hol kapja meg első fülbevalóját. Mi sajnos könnyelműek voltunk és egy bevásárlóközpont egyik bizsu boltjában végeztettük el a fülbelövést, ami az eladók feltehető felkészületlenségéből adódóan sajnos nem sikerült jól, teljesen aszimmetrikus lett, és így egy felesleges stressznek, fájdalomnak tettük ki a kislányunkat és magunkat is.
Már ott gyanút kellett volna fognunk, amikor az eladó hölgy percekig nem tudta kijelölni pontosan az egyik fülbevaló helyét. Kimondhatatlanul el voltunk keseredve de szerencsére rátaláltunk az interneten Tündére, aki még hétvégén este is vette a fáradtságot és visszaírt levelünkre. Személyes találkozónkkor profin, kedvesen és nem utolsó sorban nyugodt körülmények között mondta el a teendőket és sikeresen, pontosan  elvégezte a füllyukasztás-korrekciót. Végig kedves és türelmes volt, ez össze sem hasonlítható a bevásárlóközpont nyüzsgő légkörével. Tanulságként azt szűrnénk le, hogy csecsemők fülbelövését csak profira bízzuk, a mindkét fül egyidejű lyukasztása borítékolja az aszimmetriát. A rosszul sikerült fülbelövés korrekcióját mihamarabb végezzük el (mi két nap után kerestük fel Tündét), ugyanis az első lyuk amíg friss néhány nap/hét alatt heg nélkül gyönyörűen begyógyítható, az a kis tortúra, amit a korrekció jelent megéri, hogy heg nélküli, szimmetrikus gyönyörű fülbevalói legyenek a kislányunknak.

Még egyszer köszönünk mindent. Munkájához további sok sikert kívánunk, őszintén ajánljuk mindenkinek!

Üdvözlettel:V.-N. Anna és H. Dániel


Kérem, tekintse meg a következő képsorok segítségével, korrekciós munkáimról készült fotókat.

Előtte

Utána

Előtte

Utána

 

Előtte

Utá

Előtte

Utána

Előtte

Utána

Előtte

Utána